Reinier Wolters

Reinier Wolters is partner bij Citius Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsmigratie- en vreemdelingenrecht alsmede het arbeidsrecht. Hij adviseert nationale en internationale ondernemingen en werknemers en particulieren over arbeidsrechtelijke vraagstukken, vaak met grensoverschrijdende aspecten waarbij verblijfs- en tewerkstellingsvergunningen ook een rol spelen en hij verzorgt de aanvragen voor dergelijke vergunningen voor zijn cliënten.

Reinier heeft rechten gestudeerd in Amsterdam en is in 2008 beëdigd tot advocaat. Hij heeft gewerkt bij een boutique kantoor waar hij de kneepjes van de arbeidsmigratiepraktijk heeft geleerd en bij een middelgroot kantoor dat zich richt op de zakelijke markt.
Reinier is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en staat ingeschreven als specialist arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Ook is hij lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV). In 2016 volgde hij met succes postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius academie.