Ons
team

Thea Vlot Advocaat arbeidsrecht vlot@citiusadvocaten.nl
Thea Vlot is medeoprichter van, en partner bij Citius Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij adviseert nationale en internationale ondernemingen, bestuurders en werknemers onder meer over reorganisaties en individueel ontslag, over concurrentie- en relatiebedingen en over arbeidsvoorwaardenregelingen. Ook adviseert zij ondernemingen en ondernemingsraden over medezeggenschapstrajecten. Thea heeft rechten gestudeerd in Leiden. Zij heeft gewerkt bij verschillende rechtbanken en bij de Ondernemingskamer in Amsterdam. Sinds 1999 is zij advocaat. Zij is haar loopbaan begonnen bij Trenité Van Doorne en is vanaf 2007 gevestigd als zelfstandig advocaat. Thea maakt deel uit van het vaste bewerkersteam van het jurisprudentietijdschrift Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR). Daarnaast is zij bestuurslid van de Vereniging Ondernemende Advocaten Amsterdam. Thea is lid van de internationale vereniging van advocaten AIJA (alumni). Thea heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht (Collectief Ontslag, Internationaal Arbeidsrecht, Medezeggenschap). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Hein van Woensel Advocaat ondernemingsrecht vanwoensel@citiusadvocaten.nl
Hein van Woensel is medeoprichter van, en partner bij Citius Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Zijn werk bestaat uit het adviseren over ondernemingsrechtelijke structuren en het begeleiden van zakelijke transacties, met als bijzondere aandachtsgebieden corporate governance, overnames, joint ventures, herstructureringen, het opstellen van, en onderhandelen over contracten. Ook treedt hij op als advocaat in ondernemingsrechtelijke geschillen. Daarnaast heeft hij ervaring als curator en als advocaat van bedrijven in (dreigende) faillissementssituaties. Hein heeft cliënten in diverse sectoren, zoals zakelijke dienstverlening, (groot)handel, distributie en industrie in onder meer farmacie, zorg, en media. De bedrijven en organisaties die hij bijstaat variëren van internationaal opererende ondernemingen tot lokale familiebedrijven. Daarnaast adviseert hij ook instellingen met culturele en sociale doelstellingen. Hein heeft rechten gestudeerd in Amsterdam. Sinds 1992 is hij advocaat. Hij is zijn loopbaan begonnen in Haarlem en houdt vanaf 1996 praktijk in Amsterdam. Hein heeft de postacademische opleidingen Informaticarecht en Insolventierecht gevolgd en is lid van de internationale vereniging van advocaten IBA, AIJA (alumni), de Vereniging Corporate Litigation en de Vereniging Ondernemende Advocaten Amsterdam. Daarnaast maakt hij deel uit van het vaste bewerkersteam van het tijdschrift Rechtspraak Insolventierecht. Hein heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Ondernemingsrecht (Agentuur en Distributie, Bestuurdersaansprakelijkheid, Fusies en     Overnames, Vennootschappen, Verenigingen en Stichtingen) Verbintenissenrecht Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Tom Arntz Advocaat ondernemingsrecht & arbeidsrecht arntz@citiusadvocaten.nl
Tom Arntz is werkzaam in het arbeids- en ondernemingsrecht met een speciale belangstelling voor het privacyrecht, corporate governance-vraagstukken en vraagstukken rond het ontslag van de statutair bestuurder. Tom heeft rechten gestudeerd in Nijmegen. In 2013 studeerde hij in Florence aan de Università degli studi di Firenze (Europees en Canoniek Recht). Hij is advocaat sinds 2015. Tom is lid van AIJA (Internationale Vereniging van Jonge Advocaten) en van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten. Tom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten  de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht (Collectief Ontslag, Internationaal Arbeidsrecht, Medezeggenschap). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied
Stefan van der Veen Advocaat ondernemingsrecht & arbeidsrecht vanderveen@citiusadvocaten.nl

Stefan van der Veen is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht.

Stefan heeft rechten gestudeerd in Groningen. Na zijn afstuderen werkte hij enkele jaren als jurist bij het gerechtshof in Den Haag. Sinds 2018 is hij advocaat in Amsterdam.

Stefan is actief betrokken bij Stichting Forward, een stichting ter bevordering van de acceptatie, erkenning en zichtbaarheid van minderheden in het bedrijfsleven, met name in juridische beroepsgroepen.

Alex Besters Advocaat ondernemingsrecht & arbeidsrecht besters@citiusadvocaten.nl
Alex Besters werkt sinds 2019 voor Citius Advocaten. In 2020 is Alex beëdigd als advocaat. Hij is werkzaam in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Alex heeft rechten gestudeerd in Amsterdam. Tijdens zijn studie werkte hij bij de Rechtswinkel en na zijn afstuderen als juridisch medewerker bij verschillende advocatenkantoren in Haarlem en Amsterdam. Alex is lid van de Jonge Balie Nederland en Amsterdam.
Nina Monfils Office Manager secretariaat@citiusadvocaten.nl

Nina Monfils is de officemanager. Zij heeft onder andere gewerkt als directiesecretaresse en officemanager/PA, zowel nationaal als internationaal voor profit- en non-profitorganisaties. Zij werkte onder meer voor het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis – Nederlands Kanker Instituut en Association Montessori Internationale (AMI).

Nina werkt als vrijwilliger bij kunstenaarssociëteit ARTI in Amsterdam en bij AMI(Association Montessori Internationale).