Citius Advocaten Logo
Citius Advocaten Logo

Over vete bij de Volksbank, Brexit, exit – 9 tot 5 Podcast

14 september 2021

 

De podcast 9 tot 5 wordt verzorgd door een groep specialisten met gezamenlijk meer dan anderhalve eeuw ervaring in het arbeidsrecht. Scherp en dynamisch: procestijgers, experts, goed in hoofdlijnen maar met oog voor het belangrijke detail. Daarmee staat de mix garant voor een podcast met vele invalshoeken. Luister naar:

Ronald Beltzer

Maes Law

Jurist in hart en nieren, met brede interesse in taal, muziek, geschiedenis, filosofie en culinaire aangelegenheden. Veeltalige sparringpartner door jarenlange ervaring in wetenschap, rechterlijke macht en praktijk. Bouwt in Amsterdam met veel enthousiasme de arbeidsrechtpoot van Maes Law uit, ook buiten 9-tot-5.

in gesprek met 

Elise van Es

Legalitas Advocaten

Oprichter van Legalitas Advocaten. Gedreven en ambitieus. Als advocaat gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Zij treedt regelmatig op als deskundige in het consumentenprogramma Radar op NPO Radio 1. Betrokken, direct en oplossingsgericht. Kijkt niet alleen naar de juridische aspecten, maar houdt ook rekening met de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten.

en

Thea Vlot

Citius Advocaten

Is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij adviseert nationale en internationale ondernemingen, bestuurders en werknemers onder meer over reorganisaties en individueel ontslag, over concurrentie- en relatiebedingen en over arbeidsvoorwaardenregelingen. Ook adviseert zij ondernemingen en ondernemingsraden over medezeggenschapstrajecten. Zij houdt van procederen en is een onderhandelaar.

“Elke twee weken brengt de podcast 9 tot 5, op een manier die het midden houdt tussen ernst en luchtigheid, het arbeidsrechtelijke nieuws. Altijd actueel, praktisch, relevant en dynamisch.”