Citius Advocaten Logo
Citius Advocaten Logo

De 9 tot 5 Podcast – Over waterflesjes, cashewnoten en andere bagatel zaken

11 maart 2022

De podcast 9 tot 5 wordt verzorgd door een groep specialisten met gezamenlijk meer dan anderhalve eeuw ervaring in het arbeidsrecht. Scherp en dynamisch: procestijgers, experts, goed in hoofdlijnen maar met oog voor het belangrijke detail. Daarmee staat de mix garant voor een podcast met vele invalshoeken. Luister naar:

Christiaan Zillinger

Zilver Advocaten

Advocaat met een brede interesse in het arbeidsrecht. Een van 9 tot 5-mentaliteit is niet aan hem besteed. Toch heeft hij tijd om naast zijn kantoor Zilver Advocaten te hockeyen, skiën en boeken te lezen met zijn leesclub.

in gesprek met 

Jet Stolk

Houthoff

Advocaat bij Houthoff in Amsterdam. De focus van haar praktijk ligt op het ‘corporate’ arbeidsrecht, zoals ondersteuning bij fusies & overnames, overgang van onderneming, medezeggenschap, reorganisaties, statutair bestuurders en beloningsvraagstukken. Jet is bestuurslid van de VAAA en betrokken bij Stichting Florijn. In haar vrije tijd is zij graag aan het wielrennen, zwemmen, schaatsen, skiën, koken en lezen.

en

Thea Vlot

Citius Advocaten

Is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij adviseert nationale en internationale ondernemingen, bestuurders en werknemers onder meer over reorganisaties en individueel ontslag, over concurrentie- en relatiebedingen en over arbeidsvoorwaardenregelingen. Ook adviseert zij ondernemingen en ondernemingsraden over medezeggenschapstrajecten. Zij houdt van procederen en is een onderhandelaar.

“Elke twee weken brengt de podcast 9 tot 5, op een manier die het midden houdt tussen ernst en luchtigheid, het arbeidsrechtelijke nieuws. Altijd actueel, praktisch, relevant en dynamisch.”