Citius Advocaten Logo
Citius Advocaten Logo

Vacature: Office Manager

10 augustus 2021

Citius Advocaten is op zoek naar een Office Manager. Hij/zij is het visitekaartje van ons kantoor. De eerste die bezoekers verwelkomt en zorgt voor een prettige en gastvrije omgeving. Daarnaast is de Office Manager een geboren multi-tasker. Van administratief tot financieel en van organisatorisch tot juridisch, hij/zij weet alle verantwoordelijkheden van het afwisselende takenpakket uitstekend te balanceren en zo ons kantoor moeiteloos draaiende te houden.

“Onze Office Manager krijgt alle ruimte om de baan naar eigen inzicht in te vullen. We willen juist dat iemand verantwoordelijkheid neemt en proactief zaken oppakt. Natuurlijk is het van belang dat hij/zij ons optimaal ondersteunt, de praktische zaken op kantoor coördineert en een warme host is voor onze gasten, maar ook een gezonde dosis humor mag niet ontbreken.” – Hein van Woensel, advocaat

Onze vijf advocaten zijn gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht. Citius staat voor een persoonlijke en professionele aanpak. We werken met name voor cliënten uit het bedrijfsleven en daarnaast ook voor maatschappelijke en culturele instellingen.

Ons kantoor is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Sterker nog: vanachter ons bureau kijken we uit over de historische sintelbaan en het sportveld. Deze bijzondere kantooromgeving past helemaal bij onze cultuur: laagdrempelig en no-nonsense. We zijn moderne advocaten die werken in een collegiale en informele sfeer.

Onze nieuwe Office Manager / (Juridisch) Secretaresse heeft het organisatietalent om ons kantoor vlekkeloos te runnen. Hij/zij richt zich op een breed scala aan praktische, juridische en administratieve werkzaamheden, zoals telefonie, correspondentie met cliënten en instanties, facturatie, ontvangst van gasten, financiën, huisvesting en marketing. Met zoveel verantwoordelijkheden is improvisatiekracht ontzettend belangrijk. De Office Manager combineert dat met uitstekende planningsvaardigheden en een flexibele mindset.

Het uitgangspunt van de functie is een werkweek van twintig tot dertig uur. Bij gebleken onmisbaarheid is uitbreiding van het contract naar 40 uur bespreekbaar.

Interesse? Stuur je CV en een motivatie t.a.v. Thea Vlot (secretariaat@citiusadvocaten.nl)